Taxatie door NVM taxateur

NVM woningtaxatie

De Magneet Makelaars Taxatieservice is er voor al uw taxaties in de kop van Noord-Holland. Wij taxeren o.a. in Den Helder, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar. Wij zijn aangesloten bij de NVM, onze beëdigde NVM taxateur is RMT/RT gecertificeerd en aangesloten bij Vastgoedcert, wat betekend dat onze rapporten door alle banken worden geaccepteerd.

U kunt onze taxatierapporten gebruiken voor:

Snelheid
Wij nemen na het ontvangen van uw opdracht binnen 24 uur contact met uw op voor het maken van een afspraak. Na het opnemen van de woning worden onze rapporten binnen drie dagen uitgebracht en opgestuurd, indien u dit wenst kun u ook een digitaal exemplaar van het rapport ontvangen.

Geveltaxatie
Wilt u de actuele waarde van uw woning weten, dan kunt u door ons een geveltaxatie laten uitvoeren. Een gevel taxatie is een beknopte taxatie die inzicht geeft over de actuele waarde van uw woning. De keuze voor een taxatierapport of een geveltaxatie wordt bepaald door het doel van de taxatie. Wordt deze uitgevoerd om bijvoorbeeld een beslissing tot verkoop van de huidige woning op te baseren, dan kan doorgaans mondeling een waarde worden afgegeven.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Bent u geïnteresseerd in onze taxatie diensten of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier op onze website in en wij nemen z.s.m. contact met u op.